Het spel Monopoly Deventer

Monopoly Deventer is een unieke editie van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. Sinds 1935 is Monopoly het meest bekende bordspel en zijn er meer dan 200 miljoen exemplaren verkocht. De Deventer editie van Monopoly zal bestaan uit straten en bezienswaardigheden van Deventer! Speel het spel en word niet alleen eigenaar van De Brink of de Leeuwenbrug, maar wat denk je van je eigen straat?


Inwoners van Deventer kunnen via de Facebookpagina kenbaar maken welke straten en bezienswaardigheden er niet op het bord mogen ontbreken. Het is een exclusieve oplage van het originele spel.

Loop deze speciale editie daarom niet mis!
Om verzekerd te zijn van een Monopoly Deventer editie kun je nu al een reservering plaatsen.

Bedrijven in Deventer hebben de mogelijkheid om een straat te ‘adopteren’ of een kans- of algemeen fondskaart te sponsoren. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een origineel en onderscheidend cadeau?

Stop met zoeken! Met Monopoly Deventer heb je een geschenk voor de toekomst. In november zal de Deventer editie van Monopoly geleverd kunnen worden. Hierdoor heeft elk deelnemend bedrijf de spellen ruimschoots op tijd in huis om bijvoorbeeld in te zetten als kerstgeschenk voor personeel en relaties!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Monopoly Deventer? Like dan onze Facebookpagina.

Bekijk de sponsormogelijkheden ›